13Mei
Lees hier snel onze nieuwsbrief!
Wilt u de allerlaatse up-to-date actualiteiten van onze school volgen?
Kijk dan op onze facebookpagina!

Schoolkamp
10, 11 en 12 april 2019

Afgelopen week zijn we weer met de gehele school op kamp geweest. Ieder jaar staat er een thema centraal. Dit jaar was het thema Feest i.v.m. het  jubileumjaar.

Voor foto`s van het schoolkamp klik hier

Talentenjacht 1&2
Eind maart en afgelopen vrijdag vonden in het Vossenhol onze twee talentenjachten plaats.
En....wat een talenten hebben wij op de Korenbloem!!! Echt fantastisch hoeveel verschillende acts de kinderen op het podium lieten zien. Allemaal heel erg bedankt voor het meedoen en proficiat aan alle winnaars!!!
Alle foto's vinden jullie hier

Kledinginzameling
28 maart 2019

Vanaf maandag 25 maart t/m donderdag 28 maart (8.30 uur) kan er weer kleding worden ingeleverd. Zie onderstaande afbeelding voor meer informatie.

Nieuwe sportshirts
22  februari 2019
De sportshirts waren toe aan een vervanging en met behulp van de ouderraad werd dat georganiseerd. Tijdens o.a. de sportdag van groep 6 t/m 8 en de schoolverlaterssportdag later in het schooljaar zijn alle leerlingen weer goed herkenbaar. We gaan hier weer vele jaren plezier van hebben!

15 februari 2019

Afgelopen vrijdag stonden de Bijen, Beren, Kangoeroes en Bokkenrijders op het podium in het Vossenhol.
De Bijen zongen liedjes over hun thema het Restaurant.
De Beren lieten ons dingen rondom het thema de Ruimte zien.
Wist je dat de Kangoeroes deTafel sommen ook prachtig konden zingen!
Ook het beste idee van Nederland kan zomaar van de leerlingen van onze Bokkenrijders komen dit jaar.
Hier vinden jullie alle foto's van deze leuke viering.

1 februari 2019

Vanmiddag was er een viering in het Vossenhol.
De vlinders, sterren, monkeys, beestenboel en Lama's lieten zich weer van hun beste kant zien.
Ze gaven jullie een indruk waar ze de laatste tijd in hun groep mee bezig zijn geweest.
Kijk mee op de foto's, die vinden jullie hier

Kerst
20 en 21 december 2018

Op donderdagavond was er een gezellig kerstdiner in alle groepen. Ouders konden elkaar ontmoeten in ons Vossenhol.
Vrijdagochtend waren er sfeervolle optredens met als thema: "ik wens voor kerstmis....."
Wij wensen iedereen hele gezellige feestdagen toe.
Klik voor een sfeerimpressie hier

5 december 2018

Vandaag bracht Piet Koko een bezoek aan de school. Tijdens een grote happening in het Vossenhol kregen we de laatste aflevering van het spannende tweede seizoen te zien.
Voor foto's van het bezoek van Piet Koko, klik dan hier.
Wil je zijn serie nog eens terugzien, klik dan hier.

4 december 2018

Vandaag bracht de goede Sint een bezoekje aan de school. Bij aankomst bleek Piet Koko weer eens verdwenen, maar gelukkig daagde hij toch nog op. De goede Sint bracht ook een bezoekje aan iedere groep en bracht uiteraard ook cadeautjes voor de klassen mee. In de bovenbouw was er weer flink geknutseld en werden er mooie surprises aan elkaar gegeven. Wil je foto's zien van ons gezellige Sinterklaasfeest? Klik dan hier.

23 november 2018

Vandaag was het de beurt aan de Sterren, Beren, Monkey's en Bokkenrijders om een mooi optreden te geven op het podium in het Vossenhol.
Wil je alle foto's zien klik dan even hier

9 november 2018

De eerste viering van dit schooljaar was een groot succes!
De Vlinder, Bijen, Kangoeroes, Beestenboel en Lama's lieten ons zien waar ze in de groep de laatste tijd mee bezig zijn geweest.
Bekijk alle foto's klik daar voor hier

De dag van de duurzaamheid
10 oktober 2018

De Dag van de Duurzaamheid had dit jaar als thema "De kracht van de nieuwe energie".
De kinderen werden 's ochtends in stijl ontvangen door pinguins met windmolens.
In de groepen 1 t/m 3 werd het prentenboek 365 pinguins voorgelezen.
De groepen 4 t/m 8 luisterden naar een verhaal uit het thema boek van dit jaar.
Daarna kwamen er gesprekken op gang over wind-water-grond- en zonne energie.
Groep 8 kreeg daarnaast nog een uniek kijkje achter de schermen. Ze bekeken in ons schoolgebouw de grondwarmte pompen en telden de vele zonnepanelen op het dak.

Klik hier om alle foto's te bekijken.